Contact

Veelgestelde vragen

Wat maakt Fair Food Company Uniek?

Fair Food Company levert unieke concepten voor haar opdrachtgevers. Ook produceert Fair Food Company zoveel mogelijke producten in eigen keuken zodat wij zo vers en betaalbaar mogelijk catering kunnen leveren.

Hebben jullie vegetarische producten?

Ja, het assortiment van Fair Food Company is zo op maat gemaakt dat wij rekening kunnen houden met de speciale wensen van iedere opdrachtgever.

Kan ik ook alcoholvrije producten krijgen?

Ja, wij hebben verschillende zelfgemaakte mocktails met geen druppel alcohol. Fair Food Company zorgt ervoor dat wij verschillende leuke en unieke dranken leveren.

Kan ik ook met een medewerker bellen?

Ja. U kunt Fair Food Company bereiken op: +31 (0)24 345 68 11. U heeft ook de optie om het onderstaande contactformulier in te vullen en dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Neem contact met ons op

Onze labels

Fair Food Company houdt zich al meer dan 35 jaar bezig met catering op het gebied van festivals, evenementen en alles wat daarbij komt kijken.

Hiernaast werkt het label PURA Catering. Dit is actief in de bedrijfscatering. Dagelijks wordt er bij ruim 200 bedrijven en instellingen catering of vending op locatie bezorgd.

Ook bieden wij via LaVie Catering zowel zakelijke- als privécatering op hoog niveau. Dit doen wij op uiteenlopende locaties door heel Nederland.